Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
3.76
fra
301
stemmer
Hurtigt Brød - Uden Hævetid
Hurtigt brød som ikke skal hæve, men alligevel smager skønt. Det er et hvidt brød helt uden hævetid, som kan bruges til morgenbrød eller madpakken.
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
10
min
Samlet tid
20
min
Ret:
Brød
Køkken:
Dansk
Tags:
brød, brød uden hævetid, hurtigt brød, hvidt brød, kort hævetid
Portioner:
2
brød
Kalorier:
864
kcal
Forfatter:
Gustav Hassert
Ingredienser
40
g
Gær
500
g
Hvedemel
3
dl
Vand
Gerne lidt varmt.
2
spsk
Solsikkeolie
Eller anden lignende olie.
1
spsk
Honning
1
tsk
Salt
1
stk
Æg
Sådan gør du
Hæld vand i en stor skål og opløs gæret heri.
Tilføj dernæst honning, olie og salt. Bland det hele rigtig godt sammen, hvorefter melet langsomt tilføjes.
Form nu dejen til 2 lige store brød og pensl med æg.
Sæt brødene i en kold ovn og sæt den på 220 grader almindelig ovn. Bag dem i cirka 25 minutter, eller indtil gyldne.
Noter
Det er vigtigt at brødene sættes i kold ovn, da det tillader dem at hæve lidt mens ovnen bliver varm.