Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
3.78
fra
66
stemmer
Veganske Boller
Skøn opskrift på veganske boller som er luftige og nemme at lave. De bruger hvedemel og mandelmælk, men du kan nemt udskifte med hvad du foretrækker.
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
20
min
Hævetid
40
min
Samlet tid
1
t
10
min
Ret:
Boller
Køkken:
Dansk
Tags:
boller, boller med gær, hvide boller, vegansk brød, veganske boller
Portioner:
12
boller
Kalorier:
143
kcal
Forfatter:
Gustav Hassert
Ingredienser
2
spsk
Sukker
1/2
tsk
Salt
240
g
Hvedemel
1
dl
Mandelmælk
1/2
dl
Vand
2
spsk
Vegansk smør
25
g
Gær
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 190 grader almindelig ovn.
I en stor skål blandes hvedemel, sukker og salt.
Bland gæret ud i vandet, og mandelmælk samt smør, tilføj det hernæst til skålen og bland det hele sammen.
Bland de tørre og våde ingredienser sammen indtil du får en jævn dejmasse.
Del dejen i 12 veganske boller og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg dernæst et hviskestykke over og lad dem hæve i 40-60 minutter.
Bag de veganske boller i 18-20 minutter, eller indtil dejligt gyldne.
Noter
Server dem med masser vegansk smør eller chokoladecreme.