Opskrift på den klassiske amerikanske ranch dressing, som kan bruges til salat, burger, grøntsager, chips og meget mere.
Forb. tid5min
Tilb. tid5min
Samlet tid10min
Ret: Dressing
Køkken: Amerikansk
Tags: amerikansk dressing, burger dressing, dild dressing, ranch dressing, salatdressing
Portioner: 2portioner
Kalorier: 484kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
120gGræsk yoghurt
70mlKærnemælk
3spskMayonnaise
1 1/2tskCitronsaft
1tskSennep
1/2tskLøgpulver
1/4tskHvidløgspulver
1spskPurløg
Sådan gør du
Purløg hakkes fint.
I en står skål tilføjes alle ingredienserne, og blandes godt sammen med en ske.
Lad din ranch dressing trække i nogle minutter, hvis den skal have en mere kraftig smag. Det er ikke et krav og den kan sagtens spises umiddelbart efter blandet.
Noter
Hvis den skal have masser smag anbefaler jeg den trækker en time i køleskabet.