Italiensk Tomatsuppe opskrift

Italiensk Tomatsuppe Opskrift | Fløde og Smør

Italiensk tomatsuppe en lækker suppe som kan spises både kold og varm. I modsætning til mange andre supper behøver den altså ikke at blive genopvarmet før du kan spise den. I nogle tilfælde kan tomatsuppe endda være bedst kold.

Heldigvis smager denne italienske tomatsuppe godt, kold såvel som varm. Tro mig, jeg har prøvet begge. Desuden er denne tomatsuppe meget fed og fyldig, da den indeholder både fløde og smør.

Fyldig og Fed Tomatsuppe

Som du jo nok allerede har bemærket er dette ikke verdens mest magre tomatsuppe. Den bruger nemlig godt med fløde, og endda også en smule smør. Det er ikke de store mængder smør, men det giver den lige et ekstra spark.

Når det kommer til stykket gør det egentlig heller ikke så meget at tomatsuppen er lidt fed. Tomaterne og de andre resterende ingredienser indeholder nemlig ikke mange kalorier, så det er stadig ikke en kalorie-bombe.

Skulle du have brug for en ekstremt sund suppe skal du dog prøve en kartoffel broccoli suppe eller måske en kålsuppe med savoykål. Disse indeholder faktisk så få kalorier, at det er næsten umuligt at overspise.

Kold Tomatsuppe

Tomatsuppe smager godt varm, såvel som kold. Denne italienske tomatsuppe vil med sikkerhed tilfredsstille dig ligegyldigt temperaturen. Det gør det også super nemt, da du ikke behøver at varme det op igen. Uden en mikroovn kan det nemlig være lidt besværligt at opvarme små mængder færdig suppe.

Vidste du forresten man kan lave bagekartofler i mikroovn? Ja, der er faktisk rigtig meget du kan bruge en mikroovn til. Hvis du har lavet nogle lækre blåbærmuffins, som er blevet lidt tørre, kan den også hjælpe til at gøre dem mere bløde.

Bare giv dit bagværk 0-1 minutter, og se dem blive dejligt svampede igen. Det samme gør sig også gældende for tomatsuppe, men det er heldigvis ikke en nødvendig, da du også kan spise italiensk tomatsuppe kold.

Italiensk Tomatsuppe opskrift
Udskriv
2.37 fra 30 stemmer

Italiensk Tomatsuppe – Med Fløde

Fyldig Italiensk tomatsuppe med fløde og smør. Desuden er den nem at lave, og kan spises både kold og varm.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Suppe
Køkken: Italiensk
Tags: græskarsuppe, italiensk tomatsuppe, soltørrede tomater, tomatsuppe, tomatsuppe med fløde
Portioner: 4 portioner
Kalorier: 240kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 1-2 spsk Smør
  • 1 spsk Olivenolie
  • 2 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 dl Piskefløde
  • 1 stk Grøntsagsbouillonterning
  • 1 stk Tørret rosmarin
  • 1 tsk Tørret Oregano
  • 2 dåser Hakkede tomater

Sådan gør du

  • Hak løg, samt hvidløg.
  • Varm en gryde og tilsæt olie og smør. Her svitses løg og hvidløg.
  • Tilsæt hakkede tomater, piskefløde, bouillon, rosmarin, og oregano.
  • Brug dåsen fra de hakkede tomater. Fyld denne op med vand, og tilsæt det til gryden. Lad derefter suppen simre i 20 minutter.
  • Blend suppen med en stavblender og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.

Video

Noter

Vidste du at man også kan spise tomatsuppe kold? Det kan man også med denne tomatsuppe, og det kan klart anbefales!

1 kommentar til “Italiensk Tomatsuppe Opskrift | Fløde og Smør”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll til toppen