Her på siden finder du en skøn opskrift på chokolade cookies uden æg. Trods de er uden æg er smagen stadig præcis som du kender den. Faktisk er de måske endda bedre end de cookies du har smag før. Desuden er det jo bare perfekt hvis du gerne vil lave cookies men desværre er løbet tør for æg i købeskabet.
Man kan bruge disse chokolade cookies til mange forskellige ting. Om det så er en hyggelig aften derhjemme eller som dessert til en begivenhed. Det er i hvert fald altid et hit hos langt de fleste, inklusiv børn. Alternativt kan du tage et kig på mine pandekager uden smør, hvis du mangler inspiration til en lækker dessert.
Chokolade Cookies Til Enhver Begivenhed
Chokolade cookies er en fantastisk opfindelse og kan bruges til mange forskellige formål. Selvfølgelig er de oplagte til en hyggelig snack i weekend, men de kan faktisk også bruges til diverse begivenheder.
Selvom cookies er simple har de nemlig alligevel en skøn smag, som de færreste desserter kan overgå. Der er selvfølgelig også noget specielt vanilje cupcakes med en lækker citronglasur, men chokolade cookies er mindst lige så gode.
Endnu bedre er at gæsterne kan tage en cookie i hånden, uden at skulle bruge tallerken eller servietter. De sviner nemlig ikke, og betyder også du kan mindske risikoen for børnene sviner møblerne til. Det må siges at være fordel! Det kan for eksempel være et stort problem hvis man serverer Daim is, eller lignende.
Cookies uden Æg
Ingredienser
- 125 g Blødt smør
- 125 g Sukker
- 200 g Hvedemel
- 2 tsk Vaniljesukker
- 1 tsk Bagepulver
- 1 spsk Vand
- 1 knivspids Salt
- 150 g Chokolade Hakket
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader på almindelig ovn.
- Blødgør smør og bland det sammen med sukkeret i en stor skål. Bland indtil du får en jævn og luftig masse.
- Tilføj nu vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, lidt salt og chokolade. Bland det hele godt sammen.
- Fordel den nu færdige cookie dej på 2 bageplader. De kommer til at smelte lidt, så sørg for at der er god plads imellem.
- Bag i 12 minutter ved 180 grader. Kig til dem løbende og tag dem ud, så snart de bliver gyldne.
- Lad dem køle for mindst 5 minutter på en rist før de spises, gerne mere.
Mega lækkert men vidste ikke helt hvornår vandet skulle i 🙂 men gættede bare.